Life's good again!

Category:







Så här rädd var Dalton för Söder, bara en stund dock.






I dag har jag mer hopp om livet! Vi har haft en mysig söndag vid Gunnebo slott med Söder, Susanne och Otto. Sand är ju det ballaste barnen vet så de har kastat, krafsat och ätit sand så det står härliga till. Nu ska vi hem till Romraf och Rafraf på eftermiddagsfika.


Comments (2)

sv. haha fasen vilken kul film du länkade till! Så där skulle jag ALDRIG kunna skriva att jag gör på bloggen , extremistmammmorna skulle hugga direkt ;) Skrev ju en gång en lista över olika trick man kan trixa in maten i barnens munnar och det föll INTE i god jord. Haha. Jag tycker dock majskroketricket verkade super ;)

Haha, ja men strunt i dem liksom! Man gör det som funkar och hoppas att det inte ger dem för stora problem senare i livet! Gud vet vad mycket fel jag måste ha gjort med Ludvig, och än så länge är han otroligt mycket mer ödmjuk och trygg pojk än så många andra jag känner.

Du har ju "snäppet" mer läsare än mig och Tracy så vi kan ju slänga upp lite vad som helst och ingen bryr sig, En gång hade jag helt plötsligt fått skiiitmånga besökare en dag och började genast rannsaka mig själv och vad jag skrev! Sen blev det som vanligt igen så jag kan fortsätta som vanligt.

Skicka en kommentar