Ny vecka..

Category: , , , ,

Gruppbilden!
(fr. vänster: Robin, HenkeP, Fia, Ludde, Kajjan, Sofia, Kajjans kompis & Peter)

Nu har lugnet lagt sig över templet. Det stora yrvädret har åkt till sin far och lillskiten är ensam kvar här. Förra veckan var alltså lite mer intense med en massa tider att passa, läxor att göra och sagor att läsa. KUL men också väldigt energikrävande. Man fattar lite varför många föräldrar föredrar att få barn tätt. Då kan man ju leka ungefär samma lekar och sånt. Nu blir det mest att man spelar playstation och leker med lego med en hand och håller bebis i den andra.

Lördagen gick i kulturens tecken, eller ah, vi gick på sjöfartsmuseet, barnen klappade havet, föräldrarna köpte affisher och alla längtade efter fikat. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till familjen Hjalmarsson i K-backa och firade att syster och svåger har fyllt 31.

Andra nyheter är att Dalton fullkomligen älskar gröt. Peter däremot sitter och hulkar medan Dalton smaskar. Andra (läs: Jag) brukar sitta och både mmmmm:a, sympatismaska och gapa när jag matar. Peter sitter och försöker att inte spy. Han är så lättäcklad, sadisten i mig brukar ibland lägga blöta cornflakes i vasken bara för att vara jobbig.

Nu håller den lille på att vakna efter sin förmiddagsnap, sen efter mat, blöjbyte och allt annat som krävs så blir det en långpromenad med stopp för att klappa faster Mitzi. Hon är nämligen ensam hemma för att farmor och farfar är på Teneriffa och äcklar sig. Äckligt!





Blicken!





Comments (2)

Det enda som Twostep förstår sig på är piripiri med tonfisk och pommes, allt annat är en gåta i hans kulinariska matbok.

Japp, och varma mackor med allt i hela kylen på.

Skicka en kommentar