Potatis och palternackspuré och stadsvandring på menyn.

Category: , , ,


Nu var det inte kul längre.

KÄÄÄÄÄÄÄK!

I dag har Dalton fått smaka på mat! Han blir ju inte 4 månader förrän på måndag, men det sket vi i. Han fick i sig första skeden och.....*drumroll*....inget! Han bara svalde och rörde inte en min. Thats it. Efter några skedar så började han dock grimasera lite. Jag tror han tyckte det var lite enformigt, lite tråkig färg kanske?

Templet har dessutom varit ute på stan och flängt idag. Huvudattraktionen var att äta på Max. Annars gick vi mest i våra solglasögon och såg coola ut, suktande efter våren. Vi köpte dock såna där hängmojänger som man hänger fast skötväskan i barnvagnen i. Äntligen kan jag sluta hitta på knasiga lösningar varje dag.

Dagens celebrityspotting: Ing-marie Carlsson. Ni vet Mimmi i "Tre Kronor" och "Reine och Mimmi i fjällen". Hon hoppade av spårisen vid Korsvägen. Jag tror hon skulle på Sci-fi-mässan. Om dem skyltar med att de gästas av birollernas biroll i twilight och han som spelade Chewbacca så skulle det inte vara så överraskande att Mimmi skulle vara inbjuden. Tre Kroner blev väl lite spejsat där på slutet förresten? Hon, Alva, blev väl bortförd av aliens typ?

Siirpa & Dalton

Comments (0)

Skicka en kommentar