Blöjberget- största skräcken!

Category: ,

En nykläckt blöjbebis!


Hemma från staden. Blev en fika på nya Le pain francais på vallgatan med en croissant och kaffe i trevligt sällskap. Vi kom fram till att Dalton som är 3 månader yngre än Ossian väger mer och är längre. Tänk vad olika det kan vara!

Nu ska jag börja packa inför Daltons natt borta. Det kan ju ta ett tag. Sist skrattade Farmor åt mig som hade packat ner tio blöjor, men tji fick hon! Det kan hända mycket olyckor, en klassiker är att han kissar när man just sätter på den nya blöjan så allt blir kissigt. Då har man vips gjort slut på tre blöjor på ett byte typ.

Annika Lantz största skräck är ju blöjberget och jag kan inte annat än att hålla med. Vi går ju ut med sopporna JÄMT! Då återstår ju att använda tygblöjor, och visst, det finns en massa föräldrar som förespråkar det, men ingen har lyckats övertyga mig. Det verkar ju galet jobbigt. Man kan ju inte vänta tills man har en full tvättmaskin för det kan ju inte vara hälsosamt att bajsbakterier får frodas i en vecka, och att tvätta småtvättar hela tiden är ju inte heller bra för varken miljön eller elräkningen. Jag får helt enkelt sitta och oja mig över blöjberget, känna det dåliga samvetet gnaga och hoppas att vi kan potträna Dalton någorlunda tidigt iallafall.

Comments (0)

Skicka en kommentar